Test G DATA Business Security nu!

Ontdek de mogelijkheden van de bedrijfsoplossingen van G DATA in een echte systeemomgeving. Test elke functie en beoordeel zelf de prestaties van G DATA Business Security in de praktijk. U kunt vanzelfsprekend gewoon een persoonlijke testversie aanvragen en op uw systemen uitproberen. Als u echter alle functies wilt leren kennen zonder iets te installeren, kunt u met G DATA LiveView de functies van G DATA Endpoint Protection Business direct testen via een browser in een externe omgeving binnen een echt netwerk. Gewoon inloggen en u kunt aan de slag! U hebt de keuze: de originele G DATA WebAdministrator is beschikbaar in G DATA LiveView 'Web'. Deze biedt dezelfde mogelijkheden als de WebAdministrator in elke andere G DATA bedrijfsoplossing. Als u uw netwerkbeveiliging altijd en overal mobiel wilt beheren, kiest u voor de nieuwe G DATA MobileAdministrator. Daarvoor biedt G DATA LiveView 'Mobile' u ook een authentieke testomgeving, met dezelfde mogelijkheden als voor alle gebruikers van een G DATA bedrijfsoplossing.

Vraag nu uw gratis testversie van G DATA Business Security aan!

Ervaar zelf hoe onze bedrijfsoplossingen dankzij hun modulaire opbouw heel eenvoudig op uw workflow kunnen worden afgestemd. De intuïtieve bediening voor de clients en de centrale G DATA Administrator maken de software heel toegankelijk, zodat u geen waardevolle tijd verliest bij het beheer. Zo hebt u meer tijd om u op uw echt belangrijke zaken te concentreren.

30 dagen testen

Probeer G DATA LiveView 'Mobile' nu!

Ontdek de nieuwe dimensie in het beveiligingsbeheer in het netwerk.

Test met G DATA LiveView 'Mobile' hoe u de beveiligingsopties in een netwerk kunt beheren met een smartphone of tablet. Open daarvoor de onderstaande link in de browser van uw mobiel toestel of scan de QR-code. Voer daarna de onderstaande logingegevens in. U krijgt dan meteen toegang tot de G DATA MobileAdministrator, het mobiele dashboard van de nieuwe G DATA Business generatie.
 


URL: https://mms.gdata.de/GDMobileAdmin
Server: localhost
Authentication: Integrated authentication
User name: demo
Password: gdata

Probeer G DATA LiveView 'Web' nu!

Met de G DATA WebAdministrator in G DATA LiveView 'Web' krijgt u ook vanaf computers zonder G DATA modules toegang tot de beveiligingsinstellingen van het netwerk. Open daarvoor de onderstaande link in de browser van uw computer. Voer daarna de onderstaande logingegevens in. U krijgt dan meteen toegang tot de G DATA WebAdministrator, het online dashboard van de nieuwe G DATA Business generatie.


URL:  https://mms.gdata.de/GDAdmin
Server: localhost
Authentication: Integrated authentication
User name: demo
Password: gdata
(Silverlight® is required)