Nieuws uit 24. mei 2017

G DATA Nederland organiseert Partner Event

Gastspreker John Fokker vertelt over ransomware-onderzoek van de High Tech Crime Unit

G DATA Nederland organiseert op 20 juni aanstaande een speciaal Partner Event in het Van der Valk hotel te Houten. Verschillende G DATA-experts zullen de partners op de hoogte brengen van de nieuwe features van Versie 14.1 van de zakelijke software en informeren over wat er zoal gaande is in de wereld van de cybercrime.

Dit jaar heeft het team een speciale gast uitgenodigd. John Fokker, Digital Team Coördinator van de National High Tech Crime Unit (NHTCU) van de Nederlandse politie en projectmanager van het No More Ransomware project, vertelt over het nieuwste onderzoek naar ransomware en hij gaat in op wat ons de komende tijd te wachten staat op het gebied van gijzelsoftware. Eddy Willems vertelt over de laatste bevindingen van het G DATA SecurityLab en gaat dieper in op het belang en de werking van de proactieve detectiemethoden van G DATA. Presales Consultant Martijn Zwart loopt door de zakelijke producten en vertelt over de nieuwe features waaraan wordt gewerkt.

 

Na afloop van de presentaties staat er een uitgebreide lunch voor de gasten klaar. 

Datum:            Dinsdag 20 juni 2017
Tijd:                 Van 10.00u. tot 14.00u.
Adres:             Van der Valk Hotel, Hoofdveste 25, 3992 DH Houten

G DATA-partners die interesse hebben om bij dit event aanwezig te zijn, kunnen zich aanmelden via sales@gdata.nl. 

 

Nieuws uit 24. mei 2017