Nieuws uit 28. juli 2015

G DATA beveiligingssoftware klaar voor Windows 10

G DATA Zorgt voor benodigde updates

Microsoft heeft Windows 10 gelanceerd. Om alle G DATA klanten op elk moment optimaal beveiligd te houden tegen cyberaanvallen, malware en spyware, heeft G DATA ervoor gezorgd dat alle G DATA producten, zowel voor particulieren als voor bedrijven, met Windows 10 compatibel zijn.

Gebruikers van Windows 7 of 8.1 ontvangen de upgrade naar Windows 10 gratis. De G DATA beveiligingsoplossingen Antivirus, Internet Security en Total Protection zijn volledig compatibel met Windows 10. Het is wel belangrijk dat alle updates van Windows en de andere programma's op de computer geïnstalleerd zijn alvorens de upgrade naar Windows 10 uit te voeren. Als dat het geval is, dan zal ook de beveiligingssoftware van G DATA automatisch aangepast worden om onder Windows 10 volledige bescherming te bieden.

Voor de zakelijke klanten die G DATA Antivirus Business, G DATA Client Security Business, G DATA Endpoint Protection Business of G DATA Managed Endpoint Security gebruiken, voorziet G DATA ook een gratis update. Zo blijft het hele netwerk optimaal beveiligd wanneer Windows 10 wordt uitgerold op (een deel van) de clients. Het geïntegreerde Mobile Device Management zorgt er bovendien voor dat ook alle Android en iOS devices als volwaardige clients de nodige bescherming genieten.

Nieuws uit 28. juli 2015

Contact

G DATA België
Dirk Cools
Country Manager

‘t Hofveld 6 B4
1702 Groot-Bijgaarden
België

E-mail: dirk.cools@remove-this.gdata.be

 

G DATA Nederland
Ruud van Lieshout
Senior PR Consultant & Founder

Telefoonnummer: +31 (0)6 100 55 351
E-mail: ruud@remove-this.cementcommunications.com