Toegangsgegevens voor G DATA - beveiligingssoftware aanvragen

Bent u de toegangsgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) voor uw G DATA-beveiligingssoftware kwijt? Met ons systeem kunt u op drie manieren uw toegangsgegevens naar uw e-mailadres laten verzenden.

1. Met het registratienummer van uw G DATA-software

Voer in het onderstaande veld het volledige registratienummer (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx) van uw G DATA-product in. U vindt het registratienummer van uw software op de achterkant van de handleiding. Let bij de invoer op het gebruik van hoofdletters en kleine letters! Zorg ervoor dat de Caps Lock-toets (alleen hoofdletters) NIET is ingeschakeld!

2. Met uw e-mailadres

Voer in het onderstaande veld het e-mailadres in dat u bij de registratie van uw G DATA-software hebt opgegeven.

3. Met uw gebruikersnaam
Voer in het onderstaande veld de gebruikersnaam (login) van uw G DATA-software in. Let bij de invoer op het gebruik van hoofdletters en kleine letters! Zorg ervoor dat de Caps Lock-toets (alleen hoofdletters) NIET is ingeschakeld!

Nadat u de gegevens correct hebt ingevoerd, sturen wij uw toegangsgegevens onmiddellijk naar het e-mailadres dat u bij de registratie hebt opgegeven.