Wachtwoord
resetten

U bent de toegangsgegevens voor uw G DATA-software/My G DATA kwijt of verloren? Hier hebt u de mogelijkheid om de toegangsgegevens in enkele stappen te herstellen.

Resetlink aanvragen Stap 1/5

Ons systeem biedt u drie mogelijkheden om uw toegangsgegevens naar uw e-mailadres te laten verzenden.

Voer in het onderstaande veld het e-mailadres in dat u bij de registratie van uw G DATA-software hebt opgegeven.

Voer in het onderstaande veld het volledige registratienummer (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx) van uw G DATA-product in. U vindt het registratienummer van uw software in een venster van uw geopende doos (doosversie) of in de e-mail die u ontving na het bestellen van uw licentie (downloadversie).

Voer in het onderstaande veld de gebruikersnaam (login) in van uw G DATA-software. Houd rekening met hoofdletters en kleine letters. Controleer of Caps Lock (alleen hoofdletters) NIET is ingeschakeld.

Postvak controleren Stap 2/5

Bedankt.

Indien uw ingevoerde gegevens overeenkomen met een actieve licentie, sturen we binnen enkele minuten een e-mail naar het ingestelde adres. Volg de instructies in de e-mail om het proces te voltooien.