G DATA Managed Endpoint Security
op basis van Microsoft Azure

Bescherm uw klanten tegen cyberaanvallen. Nu flexibel vanuit de cloud.

Biedt u IT-beveiliging aan als dienst?

Ga met ons een stap verder: de oplossing van G DATA voor eindpuntbeveiliging kunt u vanaf nu ook beheren via Microsoft Cloud Duitsland. Met een uitstekende virusbescherming, proactieve technologieën en controlefuncties beschermt u de netwerken van uw klanten tegen virussen en spionage

Stap met ons over op de cloud

U weet het zelf het beste: elke dag gaat er veel tijd en geld verloren aan het beheren van uw hard- en software. Verminder de uitgaven van uw bedrijf en besteed uw infrastructuur uit. Onze cloudoplossing biedt veel voordelen om uw kosten tot een minimum te beperken.


IT-infrastructuur op elk moment schaalbaar

Geheel naar wens: voeg snel en eenvoudig voor elke klant een individuele Management Server toe.

Gegarandeerde hoge
beschikbaarheid

Microsoft Azure garandeert een maandelijkse beschikbaarheid van 99,95%, die u in het kader van een SLA aan uw klant kunt doorgeven.

Resources naar
behoefte gebruiken

Pas de hoeveelheid van uw gebruikte resources en softwarelicenties maandelijks aan uw behoefte aan.


Zo werkt de cloudoplossing

Via de G DATA Management Server kunt u de eindpunten van uw klanten beheren en bijwerken. Met onze nieuwe oplossing installeert u deze niet op uw eigen computers of bij de klanten zelf, maar maakt u gebruik van een virtuele managementserver van Microsoft Cloud Duitsland. De gevoelige gegevens van onze partners en klanten worden opgeslagen volgens de strenge Duitse voorschriften voor gegevensbescherming.
 

Hoe werkt Managed Endpoint Security

Bent u al een Microsoft Azure Partner? Dan gebruikt u de G DATA Management Server simpelweg in uw eigen omgeving. Hebt u liever dat alle diensten zich op één plek bevinden? We stellen graag onze software in de cloud al voorgeconfigureerd aan u ter beschikking.
 

Meer klanten op één plek beheren

Beheer aparte clients of infrastructuren eenvoudig via één servervoorziening: vanaf versie 14.2 zijn al onze bedrijfsoplossingen geschikt voor meerdere clients.


Start met ons in de cloud

Laat uw contactgegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voer een bedrijfsnaam in.
Selecteer een aanhef.
Voer een voornaam in.
Voer een achternaam in.
Voer een postcode in.
Voer een land in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een telefoonnummer in.
Accepteer onze privacyverklaring.
* Verplichte velden.

Hartelijk dank dat u contact met ons hebt opgenomen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.


IT-beveiliging voor bedrijven.
Sinds 1985.

G DATA is de antiviruspionier. Het bedrijf is in 1985 in Bochum opgericht en ontwikkelt al ruim 30 jaar de beste software tegen computervirussen. Vandaag de dag behoort G DATA tot de toonaangevende aanbieders van beveiligingsoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Het uitgebreide Mobile Device Management of het handige Patch Management zijn slechts enkele voorbeelden van de vele sterke argumenten waarmee u uw klanten kunt overtuigen. Tegelijkertijd profiteert u van intuïtieve en geavanceerde software waardoor u tijd en dus kosten bespaart.


Onderscheidingen


Vertrouw op G DATA

Wij staan voor u klaar. Altijd.

Op het hoofdkantoor in Bochum werken de afdelingen Ontwikkeling en Support nauw samen – voor de beste ondersteuning uit eerste hand, dag en nacht, 365 dagen per jaar.