Downloads

Hier vindt u product downloads, handleidingen en gereedschap

Windows

G DATA Internet Security voor Windows

G DATA Internet Security met Antivirus en exploitbeveiliging! Bescherming tegen virussen, spyware, hackers en malware.

G DATA Total Security voor Windows

Met G DATA Total Security beveiligt u zich maximaal tegen spyware, trojanen, spam en andere malware! Het zorgeloze totaalpakket met krachtige firewall en actieve exploitbeveiliging.

G DATA Antivirus voor Windows

Ontdek nu zelf G DATA Antivirus met exploitbeveiliging! De beste beveiliging tegen virussen, trojanen, phishing en andere malware.

Mobile

G DATA Mobile Security voor Android

Naast beveiliging tegen virussen, gevaarlijke apps en gevaren tijdens het surfen, biedt Internet Security Android ook de mogelijkheid om verloren smartphones terug te vinden of de gegevens op afstand te verwijderen om deze te beschermen tegen onbevoegde toegang..

Mac

Antivirus voor Mac

G DATA Antivirus voor Mac biedt speciale bescherming tegen virussen en phishingaanvallen voor uw Mac. Niet alleen beschermt het programma tegen Mac-virussen, maar ook beschermt het Windows-pc’s die met uw netwerk zijn verbonden.

G DATA Antivirus for Mac - UNINSTALL

Download het beschikbare setupbestand om de vorige versie van de huidige G DATA Antivirus voor Mac te verwijderen. Open het bestand en start het verwijderingsproces.

VPN

G DATA VPN

Bescherm uzelf tegen dataspionage en digitale gluurders: met de VPN-client van G DATA versleutelt u dataverkeer op maximaal 10 eindapparaten (Windows, macOS, Android, iOS) en surft u anoniem over het internet.

Business

G DATA Business V 15.7

Het installatiebestand bevat alle functionaliteit en optionele modules van onze business-software. Op basis van uw registratienummer en uw login worden de functionaliteit en modules die u heeft aangeschaft geactiveerd.

Tools

G DATA BootMedium

Het G DATA opstartmedium is een praktisch hulpmiddel om virussen te ontdekken die zich al vóór de installatie van uw antivirussoftware op uw computer hebben genesteld. Het downloadbestand is een ISO-bestand, d.w.z. het moet op een cd/dvd worden gebrand of aan een virtueel station worden gemount om het bijvoorbeeld vanaf een USB-stick te kunnen gebruiken.

G DATA FakeAVCleaner "System Tool"

Deze cleaner verwijdert FakeAV van het type "System Tool" en vergelijkbare varianten van FakeAV's. Let op: De G DATA FakeAVCleaner “System Tool” moet met de geïnfecteerde gebruikersaccount worden uitgevoerd! Omdat de tool alle programma's afsluit die door de gebruiker werden gestart (met uitzondering van enkele programma's zoals explorer.exe, winlogon.exe, svchost.exe en programma's die noodzakelijk zijn voor de systeembesturing), luidt de bestandsnaam van de FakeAVCleaner-tool "svchost.exe".

Mon Activity CS

MonactivityCS is een tool die u in staat stelt om de activiteit van de AVK-bewaker in de achtergrond te monitoren. Dit kan nuttig zijn bij de analyse van problemen. Deze tool kan in realtime uitgevoerd worden terwijl men probeert om het probleem in kwestie te repliceren, of deze kan gedurende 30 minuten uitgevoerd worden met de hitlist functie. Hierna kan je de monitor verversen om na te kijken of een bepaald proces de AV te veel triggert. In dit geval kan het een oplossing zijn om een uitzonderingsregel te maken voor dit bepaalde proces.

Quarantine Generation 2011

Deze versie is voor G DATA producten vanaf generatie 2011 en hoger. Quarantine stelt u in staat om te werken met bestanden die in quarantaine geplaatst zijn. Deze bestanden hebben de extensie *.q en kunnen gevonden worden in : "C:\Program files\Common files\G DATA\AVKScanner\QBase" op de cliënt "C:\Program files\G DATA\AVK ManagementServer\QBase" op de server Dit stelt u in staat om bv. geïnfecteerde mail archieven in een nieuwe folder te plaatsen en verder te werken.

AVCleaner

U hebt deze tool nodig om de installatie van uw G DATA beveiligingsoplossing volledig ongedaan te maken (bv. bij een nieuwe installatie). Antivirus Cleaner verwijdert alle programmaresten die niet door een gewone deïnstallatie worden verwijderd uit het systeem.

G DATA USB Keyboard Guard

Onze tool laat u eerst een melding zien, waarin u erop wordt gewezen dat een nieuw toetsenbord wordt waargenomen. U kunt dan nagaan of u werkelijk een toetsenbord heeft ingeplugd en besluiten dat u het toetsenbord wilt gaan gebruiken, of, wanneer u slechts een gewone USB-stick heeft ingeplugd, de stick de toegang tot het systeem ontzeggen. G DATA USB Keyboard Guard is gratis. Het programma werkt onafhankelijk van antivirussoftware en is compatibel met de beveiligingspakketten van alle bekende merken.