IT-beveiliging
van de uitvinder van het antivirus

Wij beschermen uw digitale leven

In 1987 ontwikkelden we 's werelds eerste antivirussoftware. Vandaag de dag zorgen 500 medewerkers vanuit Duitsland met behulp van expertise en innovaties ervoor dat kleine, middelgrote en grote ondernemingen, vitale infrastructuren en miljoenen particulieren overal ter wereld worden beschermd. Ook Duitse misdaadbestrijders waarmee we in nauw contact staan profiteren van onze kennis.

We bieden onze klanten de mogelijkheid om zich zelfstandig en onafhankelijk in de digitale wereld te bewegen. Dit doen we met de modernste antivirussoftware, eindpuntbeveiliging en KI-technologieën, zoals DeepRay®, maar ook met Security Awareness Trainingen. En we leiden mensen op die met hun kennis, ideeën en inzet ook in de toekomst voor digitale veiligheid zorgen. 

Samen met onze digitale expertise van ruim 35 jaar leggen wij de basis voor een succesvolle en onafhankelijke digitale toekomst – in Duitsland, in de EU en in de hele wereld.

Wat G DATA bijzonder maakt

Leer alles over het bedrijf en zijn missie in deze brochure:
Wie is G DATA? Wat doet G DATA? Wat zijn onze sterke punten?

 

Brochure downloaden (in het Engels)

Waarom G DATA?

 

Volledige cyberdefensie

In 1987 ontwikkelde G DATA 's werelds eerste antivirussoftware. Vandaag de dag beschermen we onze klanten met totaaloplossingen en diensten tegen elke vorm van cybercrime. Met de modernste beveiligingssoftware en KI-technologieën tot online Security Awareness Trainingen waarmee uw medewerkers leren over veilig gedrag.

 

Wij staan altijd voor u klaar

de klantenservice van G DATA staat dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar en de supportteams werken op een en dezelfde locatie nauw samen met het G DATA SecurityLab.

 

Onafhankelijke tests

laten zien dat de IT-beveiligingsoplossingen van G DATA de beste herkenningspercentages bieden als het gaat om Trojaanse paarden, malware en zelfs onbekende virussen.