Antivirus-oplossingen van G DATA
gratis testen

Bent u op zoek naar de beste beveiliging voor uw pc? We hebben de juiste oplossing voor u. Van de basisbeveiliging tegen virussen tot het zorgeloze totaalpakket met firewall, Password Manager en extra functies om uw systeemprestaties te verbeteren: met elke testversie van antivirus installeert u 30 dagen beveiliging op uw computer.
 

Windows

G DATA Internet Security 2020 voor Windows

G DATA Internet Security 2020 met Antivirus en exploitbeveiliging! Bescherming tegen virussen, spyware, hackers en malware.

G DATA Total Security 2020 voor Windows

Met G DATA Total Security 2020 beveiligt u zich maximaal tegen spyware, trojanen, spam en andere malware! Het zorgeloze totaalpakket met krachtige firewall en actieve exploitbeveiliging.

G DATA Antivirus 2020 voor Windows

Ontdek nu zelf G DATA Antivirus 2020 met exploitbeveiliging! De beste beveiliging tegen virussen, trojanen, phishing en andere malware.

Mobile

G DATA Mobile Security 2020 voor Android

Naast beveiliging tegen virussen, gevaarlijke apps en gevaren tijdens het surfen, biedt Mobile Security Android ook de mogelijkheid om verloren smartphones terug te vinden of de gegevens op afstand te verwijderen om deze te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Mac

G DATA Antivirus 2020 voor Mac

Antivirus voor Mac biedt speciale bescherming tegen virussen en phishingaanvallen voor uw Mac. Niet alleen beschermt het programma tegen Mac-virussen, maar ook beschermt het Windows-pc’s die met uw netwerk zijn verbonden.

G DATA gratis testen

Snel een cadeautje bestellen, van energieleverancier wisselen of een uitgebreid onderzoek voor uw studie: geniet van uw digitale leven zonder angst voor hackers, virussen en ransomware. Zowel bij online bankieren, shoppen als gamen: slim surfen wordt met uw testversie van G DATA Internet Security gratis en eenvoudig.

Beveiliging gecombineerd met comfort

Onze software-experts ontwikkelen antivirus-programma's die zowel veilig als eenvoudig in gebruik zijn. Installeer uw gratis testversie van G DATA gemakkelijk op uw pc. Ook het gebruik is heel simpel: de testversie van G DATA scant uw systeem op trojanen, virussen en andere malware zonder u te storen tijdens het werken, surfen of gamen. Zo eenvoudig kan veiligheid zij.

Uw testversie met de beste service

Hebt u vragen? Tijdens de testperiode van 30 dagen staat onze support-afdeling voor u klaar. Onze medewerkers helpen u graag om uw G DATA software van een testversie naar een volledige versie om te zetten. Geniet 30 dagen lang van beveiliging zonder risico en test de antivirusoplossingen van G DATA gratis.

Direct naar de support