Endpoint Protection – G DATA oplossingen vergelijken

Alle functies in één oogopslag


Antivirus
Business
AVB

Client Security BusinessCSB

Endpoint Protection BusinessEPB

Managed Endpoint SecurityMES
Endpoint Security
Virusbewaker met hybride CloseGap-technologie
Anti-Ransomware
Gedragscontrole van bestanden
Beveiliging tegen veiligheidslekken in geïnstalleerde software
Beveiliging van online bankieren en browsers
Bescherming tegen malware en phishing bij het surfen
Bescherming tegen gemanipuleerde USB-apparaten
DeepRay met kunstmatige intelligentie
Light Agent voor virtual machines
Firewall
Patch Management
= optionele modules
Mobile Device Management
Realtimebeveiliging
Diefstalbeveiliging
App- en contactfilter
Availability & Performance
Network Monitoring
= optionele modules
Gegevensbeveiliging & IT Compliance
Antispam
Web-content- & internet-gebruikscontrole
Apparaatcontrole
Gebruikscontrole via black- of whitelisting
Client Backup
= optionele modules
Server & Gateway Security
Samba File Server Security
Exchange Mail Security
Linux Mail Security Gateway
Linux Web Security Gateway
= optionele modules
Reporting & IT Audits
Report Manager
Software- en hardwarelijst
Eenvoudig (remote) beheer met richtlijnoverdracht
Overzichtelijk dashboard
Deployment ook op niet specifieke server mogelijk
Active Directory-verbinding
Mandantenstructuur mogelijk
Managed Security Services
Beheer via G DATA-partner
Beheer via G DATA-partner in de Microsoft Azure Cloud
= optionele modules
Nu aanvragen

Getest. Bewezen. Bekroond.

G DATA is dubbel kampioen! 

Dat is de uitkomst van een onafhankelijk onderzoek van techconsult GmbH, het gerenommeerde marktonderzoeks- en consultancybedrijf binnen de IT-sector. techconsult ondervroeg hiervoor ruim 2000 gebruikers van zakelijke oplossingen. In de categorie "Malware Protection" waren onze klanten vol lof over onze innovatiekracht, het gehele productportfolio en de prijs- en inkoopmodellen. Daarnaast scoorde G DATA in de categorie "E-mail Security" op de tevredenheid over de oplossing, de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

AV Test

De Managed Endpoint Security van G DATA, die speciaal is afgestemd op de architectuur van Azure, garandeert de bescherming van gevoelige bedrijfsgegevens tegen ongeoorloofde toegang.

AV Comparatives

G DATA Antivirus Business is bijzonder eenvoudig te installeren. De software helpt ook beheerders zonder diepgaande expertise om hun netwerk comfortabel te beveiligen.

AV Test

Weer bijzonder goede resultaten voor G DATA Antivirus Business.

Virus Bulletin

G DATA Antivirus behaalt de hoogste scores bij de reactieve en proactieve detectie en afweer van malware.

Microsoft Azure Certified

Toen Microsoft Cloud Deutschland werd gelanceerd, was G DATA als enige antivirusleverancier direct van de partij met een speciale Managed Endpoint Security, afgestemd op de architectuur van Azure.

G DATA beveiliging voor bedrijven

IT-verantwoordelijken moeten rekening houden met alle risicoaspecten die relevant zijn voor de goede werking van de systemen in een onderneming. G DATA gaat de uitdaging aan met een meervoudig gelaagd model: de methode "Layered Security" vormt een essentiële hoeksteen van een moderne en stabiele veiligheidsarchitectuur.

"Met de oplossingen van G DATA beschermt u de IT-infrastructuur in uw bedrijf tegen virussen, spionageaanvallen en andere gevaren. Naast de op virusdefinities gebaseerde beveiliging omvat onze software ook proactieve technologieën die zelfs de nieuwste malware herkennen en verwijderen. Profiteer bovendien van de voordelen die moderne netwerken met zich meebrengen: behoud de controle over de privéapparaten die uw werknemers in de bedrijfsomgeving gebruiken en geef hen veilig externe toegang tot uw resources."

G DATA Antivirus Business, Client Security Business en Endpoint Protection Business vereenvoudigen het beheer van alle componenten in uw netwerk.

 

Desgewenst kunt u de beveiliging van uw bedrijf uitbreiden met optionele modules: daarbij kunt u kiezen uit functies voor het gecontroleerd uitrollen van softwarepatches, e-mailbeveiliging op serverniveau en monitoring van de netwerkcomponenten. Test onze oplossingen 30 dagen gratis in uw eigen netwerk.

Managed Services

Besteed uw IT-beveiliging uit en profiteer van alle voordelen van onze Endpoint Protection Business. Uw G DATA partner neemt alle taken van u over, van het uitrollen van de antivirussoftware op uw clients tot de configuratie van de firewall. Concentreer u volledig op uw kernactiviteiten: kostenefficiënt en zonder onderbreking van uw processen. Neem contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

 

Technische informatie en begeleidend materiaal

Systeemvereisten

De bedrijfsoplossingen van G DATA ondersteunen Windows-, Linux-, Mac-, Android- en iOS-clients, Exchange-servers, e-mail- en webgateways.

Factsheets en productbrochures

Hier vindt u een overzicht van alle oplossingen voor bedrijven en de belangrijkste functies.

Brochure: Endpoint Security voor bedrijven

Productfiche van Managed Endpoint Security

Productfiche van Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure

Reference Guide

De uitgebreide handleiding helpt u bij de installatie van de software van G DATA. In de Reference Guide wordt uitgelegd hoe u de afzonderlijke componenten optimaal kunt instellen.

Reference Guide lezen

Update naar versie 14.3

Zo werkt u uw bedrijfssoftware van G DATA bij.

How to update

Casestudy's G DATA software in de praktijk

Virusbeveiliging in online bedrijven

"Al onze bedrijfsactiviteiten staan en vallen met het internet en uitvaltijden zijn daarom absoluut onaanvaardbaar", vertelt Pawel Wolkowicz, netwerkmanager van online handelaar Buyagift. Met G DATA Antivirus Business kan het bedrijf tijd en kosten besparen die door vroegere netwerkproblemen werden veroorzaakt. Het centrale dashboard biedt een overzicht van de beveiligingsstatus van alle netwerkcomponenten.

  • Casestudy over Antivirus Business lezen
Logo buyagift
Centre Hospitalier InterCommunal des Andaines (CHIC)

IT-beveiliging voor zorgaanbieders

Ziekenhuizen maken deel uit van de kritieke infrastructuren waarvan de uitval aanzienlijke gevolgen heeft voor de economie, overheid, samenleving en individuen. Het netwerk van het Franse regionale ziekenhuis Centre Hospitalier InterCommunal des Andaines (CHIC) omvat vestigingen in La Ferté-Macé en Domfront, zodat niet alle clients over dezelfde connectiviteit beschikken. G DATA Client Security Business maakt nochtans een uniform beveiligingsbeheer mogelijk.

  • Naar de casestudy over Client Security Business

Endpoint Protection in onderwijsinstellingen

In schoolnetwerken vormen de eigen computers al lang niet meer de enige aanvalsmogelijkheid voor malware. Ook eigen notebooks en smartphones van de leerlingen moeten worden beveiligd. De gemeenschappelijke IT-afdeling van de Nederlandse beroepscolleges ROC Kop van Noord-Holland en Scholen aan Zee ondersteunt meer dan 6.000 leerlingen – en vertrouwt daarbij op G DATA Endpoint Protection Business.

  • Casestudy over Endpoint Protection Business weergeven
Leerlingen van ROC Kop van Noord-Holland