Oplossingen voor Endpoint Security vergelijken

Een overzicht van alle functies

Antivirus
Business
Client Security
Business
Endpoint Protection
Business
Beveiliging tegen malware, spam en phishing
Virusbewaker
Behavior Blocker
Webbeveiliging
BankGuard
Exploitbeveiliging
USB Keyboard Guard
Antispam
Linux Web Security Gateway
Exchange Mail Security
Linux Mail Security Gateway
Mobile Device Management
Realtimebeveiliging
Diefstalbeveiliging
Appfilter
Contactenfilter
Systeem- en netwerkbeheer
Firewall
Report Manager
Software- en hardwarelijst
Network Monitoring
Beheer van de beveiligingsrichtlijnen
Apparaatcontrole
Toepassingsbeheer
Webinhoudscontrole
Patch Management
Nu aanvragenNu aanvragenNu aanvragen

= optionele modules

Awards

  • Virus Bulletin Award

G DATA Endpoint-beveiliging voor uw bedrijf

Met de Endpoint Security oplossingen van G DATA beveiligt u uw IT-infrastructuur tegen virussen, spionageaanvallen en andere gevaren. Naast de op handtekeningen gebaseerde beveiligingsfuncties omvat onze software ook proactieve technologieën die zelfs de nieuwste malware herkennen en verwijderen.

Profiteer bovendien van de voordelen die moderne netwerken met zich meebrengen: behoud de controle over de privéapparaten die uw werknemers in de bedrijfsomgeving gebruiken en geef hen veilig externe toegang tot uw resources.

Onze oplossingen Antivirus Business, Client Security Business en Endpoint Protection Business vereenvoudigen het beheer van alle componenten in uw netwerk. Desgewenst kunt u uw IT-beveiligingssoftware uitbreiden met optionele modules: daarbij kunt u kiezen uit functies voor het gecontroleerd uitrollen van softwarepatches, e-mailbeveiliging op serverniveau en monitoring van de netwerkcomponenten. Bekijk onze live demo en ontdek hoe onze software in de praktijk werkt.

Managed Services

Besteed uw IT-beveiliging uit en profiteer van alle voordelen van onze Endpoint Protection Business-oplossing. Uw G DATA partner neemt alle taken van u over, van het uitrollen van de antivirussoftware op uw clients tot de configuratie van de firewall. U kunt zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten: kostenefficiënt en zonder onderbreking van uw processen. Neem contact op met ons verkoopteam voor een offerte op maat.

Aan onze IT-beveiliging stellen we dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan onze producten. Daarom hebben we voor G DATA Endpoint Protection Business gekozen.

Timo Erlemann

Hoofd van de IT-afdeling bij Vogler GmbH & Co. KG

Technische informatie en begeleidend materiaal

Systeemvereisten

De bedrijfsoplossingen van G DATA ondersteunen Windows-, Linux- en Mac-clients, Exchange-servers, e-mail- en webgateways.

Handleiding voor de bedrijfsoplossingen van G DATA

De handleiding geeft u een uitgebreid overzicht van alle productcomponenten van onze oplossingen Antivirus Business, Client Security Business en Endpoint Protection Business.

User Manual downloaden

Reference Guide

De uitgebreide handleiding helpt u bij de installatie van de software van G DATA. In de Reference Guide wordt uitgelegd hoe u de afzonderlijke componenten optimaal kunt instellen.

Reference Guide lezen

Update naar versie 14.0

Zo werkt u uw bedrijfssoftware van G DATA bij.

Instructies voor update

Factsheets

In de productfiches voor de afzonderlijke oplossingen van G DATA vindt u overzichten van alle belangrijke functies en screenshots van de gebruikersinterface.

Productfiche van Antivirus Business

Productfiche van Client Security Business

Productfiche van Endpoint Protection Business

 

Casestudies: G DATA software in de praktijk

Virusbeveiliging in online bedrijven

"Al onze bedrijfsactiviteiten staan en vallen met het internet en uitvaltijden zijn daarom absoluut onaanvaardbaar", vertelt Pawel Wolkowicz, netwerkmanager van online handelaar Buyagift. Met G DATA Antivirus Business kan het bedrijf tijd en kosten besparen die door vroegere netwerkproblemen werden veroorzaakt. Het centrale dashboard biedt een overzicht van de beveiligingsstatus van alle netwerkcomponenten.

IT-beveiliging voor zorgaanbieders

Ziekenhuizen maken deel uit van de kritieke infrastructuren waarvan de uitval aanzienlijke gevolgen heeft voor de economie, overheid, samenleving en individuen. Het netwerk van het Franse regionale ziekenhuis Centre Hospitalier InterCommunal des Andaines (CHIC) omvat vestigingen in La Ferté-Macé en Domfront, zodat niet alle clients over dezelfde connectiviteit beschikken. G DATA Client Security Business maakt nochtans een uniform beveiligingsbeheer mogelijk.

Endpoint Protection in onderwijsinstellingen

In schoolnetwerken vormen de eigen computers al lang niet meer de enige aanvalsmogelijkheid voor malware. Ook eigen notebooks en smartphones van de leerlingen moeten worden beveiligd. De gemeenschappelijke IT-afdeling van de Nederlandse beroepscolleges ROC Kop van Noord-Holland en Scholen aan Zee ondersteunt meer dan 6.000 leerlingen – en vertrouwt daarbij op G DATA Endpoint Protection Business.

Klantenondersteuning

In de hoofdzetel in Bochum werken G DATA Security Labs en ons serviceteam nauw samen. In geval van vragen over de software kunt u altijd contact opnemen met onze supportmedewerkers. Zij helpen u graag verder.

Tel.: +31 20 8080836 (NL)

Tel.: 02-808 33 22 (BE)