Antivirus Mac

Betrouwbare bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden en phishing.

Bescherming voor

1 jaar

2 jaar

Bespaar extra bij een langere looptijd
Alle prijzen zijn inclusief btw
 • 30 dagen
  geld-terug-garantie
 • 24/7
  klantenondersteuning
 • Software en ondersteuning
  "Made in Germany"
Product Boxshot

Uw Mac. Uw gegevens. Uw veiligheid.

Morgen staat de productpresentatie eindelijk op de agenda. De belangrijkste gebeurtenis van het jaar, en opnieuw moet de laatste hand worden gelegd aan de afwerking. De e-mails vliegen intussen gewoon binnen. Geen tijd om lang en hard na te denken. Je opent de ene mail na de andere, aan de lopende band. Wat is dat? De bijlage ziet er onopvallend uit, dit zou een belangrijk document van de externe dienstverlener kunnen zijn. Dus opent u het snel met een dubbelklik - uw G DATA Antivirus voor Mac zal onmiddellijk in actie komen en u waarschuwen voor een kwaadaardig virus. Hoe goed dat je hebt geïnvesteerd in professionele Mac-beveiliging - wat te denken als de malware je werk zou hebben geruïneerd.

Geen kans voor malware

Het detecteert en verwijdert automatisch bedreigingen voor je Mac zonder je computer te vertragen.

Bescherming tegen gevaarlijke links

Of u nu zoekt op het web of surft op sociale netwerken: Als u op een kwaadaardige link klikt, zal onze virusbeveiliging voor macOS de website blokkeren voordat u deze opent.

Virusscan op aanvraag

Scan bestanden of hele USB-sticks op malware, dit met bliksemsnelheden. Sleep gewoon over het G DATA applicatievenster.

G DATA Antivirus Mac:
De belangrijkste kenmerken

Virusscanner

Antivirus voor Mac detecteert en verwijdert alle soorten malware op uw systeem, inclusief virussen, spyware, Trojaanse paarden, keyloggers en adware. En dit alles in real time.

phishing-bescherming

Blokkeert valse en gevaarlijke websites die zijn ontworpen om persoonlijke informatie zoals login- en creditcardgegevens te onderscheppen.

Quarantaine

Het Mac-antivirusprogramma isoleert geïnfecteerde of verdachte bestanden in een afgesloten gebied. De bestanden kunnen dan niet meer worden geopend en doen geen kwaad.

Bescherming tegen malware voor Mac en Windows

Naast Mac-virussen detecteert het programma ook malware voor Windows-systemen. Dit voorkomt dat u per ongeluk geïnfecteerde bestanden doorstuurt naar familie, vrienden of collega's.

Beveiligde bestanden

Antivirus voor Mac kan ook verwijderbare media of individuele bestanden scannen op schadelijke componenten.

Automatische updates

Productupdates en informatie over nieuwe malware worden regelmatig automatisch gedownload.

Uw all-round bescherming speciaal voor macOS

Veiligheid te allen tijde - met realtime bescherming

Als u foto's bewerkt, schrijft of ontspant met een film, dan is de realtime scanner voor u in gebruik. Op de achtergrond wordt uw systeem gescand op malware - zonder uw Mac te vertragen. Als een bestand wordt aangemaakt, geopend of gewijzigd, controleert G DATA Antivirus Mac dit proces en beëindigt verdachte processen. Om u te beschermen tegen de effecten, worden potentiële malware in quarantaine geplaatst. U beslist wat u ermee doet.

Handmatig scannen

Malware kan zich gemakkelijk verbergen op USB-sticks of externe harde schijven. Scan daarom elk verwisselbaar medium dat u aansluit op malware.
Sleep bestanden of mappen gewoon naar het G DATA applicatievenster om de virusscan te starten.
Sleep het pictogram van de geheugenstick, een geselecteerd bestand of hele mappen naar het toepassingsvenster van uw G DATA Antivirus voor Mac. U weet meteen of een verstekeling binnen wil smokkelen.

Bescherming voor familie en vrienden

Bescherm uw vrienden en familie ook tegen cybercriminele aanvallen. Naast een efficiënte virusbescherming voor de Mac biedt G DATA u ook Windows-handtekeningen. Windows malware vormt geen bedreiging voor uw Mac, maar kan PC's bereiken via e-mail of bijvoorbeeld een externe harde schijf. Met G DATA Antivirus voor Mac verspreidt u geen Windows-virussen verder.
De experts van G DATA Security Labs telden in 2017 0 nieuwe typen malware. Windows is verreweg het grootste deel van de platforms waarop malware actief is.

Ontspannen surfen op internet

Ook op uw weg door het web zorgen wij voor u en uw gezin: De G DATA internetbescherming voor uw browser detecteert schadelijke koppelingen en blokkeert misleidende phishingsites. Activeer de extensie voor Google Chrome of Mozilla Firefox met een druk op de knop.

Eenvoudige en intuïtieve bediening

De overzichtelijke gebruikersinterface maakt het u gemakkelijk: Selecteer met een korte klik wat u wilt scannen - en alles is veilig. In het toepassingsvenster kunt u ook op elk moment de actuele veiligheidsstatus van uw systeem controleren.

Systeemvereisten

 • macOS 10.15 of hoger, 2 GB RAM
 • voor de installatie van de software en voor virushandtekeningen en software-updates is een internetverbinding vereist
 • Antivirus Mac ondersteunt het MacOS-besturingssysteem Monterey

Mac and OS X are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries

 

133.879.314 Euro schade

heeft onze gepatenteerde BankGuard technologie bij online bankieren en winkelen al voorkomen. Wij gebruiken onze ervaring en geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat uw geld uw geld blijft.

600.000 schadelijke bestanden

onderzoeken de virusanalisten met G DATA dagelijks. Onze experts werken onvermoeibaar aan uw veiligheid – zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het internet.

13 aanvallen per minuut

rapporteren onze klanten gemiddeld. G DATA beveiligingsoplossingen voorkomen niet alleen al deze aanvallen – onze intelligente technologie leert voortdurend betrouwbaar te verdedigen tegen zelfs onbekende malware.

G DATA IS Box

Nog meer veiligheid?

 

Maak uw digitale leven nog comfortabeler met G DATA Total Security. Naast de beste beveiliging van G DATA profiteert u van andere praktische functies zoals:

 

 • een wachtwoordbeheerder voor het gemakkelijk onthouden en genereren van wachtwoorden
 • automatische back-ups op lokale apparaten
 • toegangscontrole voor externe apparaten en verschillende gebruikersaccounts

 

 Meer over G DATA Internet Security