Internet Security

Volgende generatie cyberbeveiliging. Uw krachtige bescherming op internet voor alle apparaten.

Bescherming voor

1 jaar

2 jaar

Bespaar extra bij een langere looptijd
Alle prijzen zijn inclusief btw
 • 30 dagen
  geld-terug-garantie
 • 24/7
  klantenondersteuning
 • Software en ondersteuning
  "Made in Germany"

Innovatief

De beste beveiliging van G DATA voor Windows: Onze gloednieuwe technologieën DeepRay® en BEAST detecteren met kunstmatige intelligentie en gedragsanalyse vermomde en tot dusver onbekende malware.

Beveiligd op het net

Aanvallen tijdens online bankieren en winkelen, dubieuze websites, verdachte e-mails? Geen probleem. Gebruik gewoon het internet, wij zorgen voor de rest.

Made in Germany

Uw gegevens zijn heilig voor u? Dat kunnen we goed begrijpen. Daarom hechten wij veel belang aan de hoogste gegevensbeveiliging. En wij zorgen ervoor dat uw gegevens van u blijven. Gegarandeerd.

Met Internet Security ontspannen surfen op elk apparaat

De belangrijkste functies voor Windows

Firewall

Controleert alle inkomende en uitgaande verbindingen als bescherming tegen hackers en spionagesoftware – volledig automatisch of volgens uw eigen regels.

Back-up naar de cloud

Sla uw versleutelde back-ups automatisch op in de cloud – bij Dropbox of Google Drive.

Anti-Ransomware

Geen kans voor encrytpietrojanen: Internet Security voorkomt dat criminelen uw bestanden versleutelen.

G DATA BankGuard

Onze gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven – voor veilig online bankieren en shoppen.
De technologie erachter 

Anti-Spam

Blokkeert spam zoals reclame- en phishingmails en houdt uw digitale postvak schoon.

Kinderbeveiliging

Controleer het internetgebruik van uw kinderen: bepaal de gebruikstijden en laat uw kinderen uitlsuitend naar goedgekeurde sites surfen.

Virusscanner

Vertrouw op de hoogste identificatiecijfers dankzij parallel werkende technologieën. U ontvangt elk uur nieuwe virushandtekeningen, voor de beste beveiliging tegen schadelijke software.

Exploitbeveiliging

Voorkomt dat criminelen misbruik maken van de veiligheidslekken in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-lezers op uw computer.

De belangrijkste functies voor macOS

Virusscanner

Antivirus voor Mac detecteert en verwijdert alle soorten malware op uw systeem, inclusief virussen, spyware, Trojaanse paarden, keyloggers en adware. En dit alles in real time.

phishing-bescherming

Blokkeert valse en gevaarlijke websites die zijn ontworpen om persoonlijke informatie zoals login- en creditcardgegevens te onderscheppen.

Quarantaine

Het Mac-antivirusprogramma isoleert geïnfecteerde of verdachte bestanden in een afgesloten gebied. De bestanden kunnen dan niet meer worden geopend en doen geen kwaad.

Bescherming tegen malware voor Mac en Windows

Naast Mac-virussen detecteert het programma ook malware voor Windows-systemen. Dit voorkomt dat u per ongeluk geïnfecteerde bestanden doorstuurt naar familie, vrienden of collega's.

Beveiligde bestanden

Antivirus voor Mac kan ook verwijderbare media of individuele bestanden scannen op schadelijke componenten.

Automatische updates

Productupdates en informatie over nieuwe malware worden regelmatig automatisch gedownload.

De belangrijkste functies voor Android

Surf- en phishing-bescherming

Gevaarlijke en nepwebsites worden onmiddellijk herkend en geblokkeerd. Voor veilig surfen, bankieren en winkelen – ook onderweg.

Diefstalbeveiliging

In het geval van ongeautoriseerde simkaartwijzigingen, kunt u de gegevens op uw smartphone op afstand vergrendelen of verwijderen.

App-controle

Controleert de machtigingen van uw apps en detecteert of u veilig bent of in het geheim wordt bespioneerd.

Virusscanner

Geen malware: dankzij cloudconnectiviteit biedt de scanner op ieder moment bescherming tegen alle huidige bedreigingen.

Locatiebepaling en alarm

Vind een verloren of gestolen apparaat terug via ons online platform 'ActionCenter'.

De belangrijkste functies voor iOS

Beveiligingsanalyse

Scan uw Apple-apparaat op mogelijke risico's met de app van G DATA. De vorige eigenaar, het bezoek aan een gemanipuleerde website of het downloaden van een gevaarlijke app kan een beveiligingslek veroorzaken en dit maakt de weg vrij voor de onopgemerkte installatie van malware.

Phishing-bescherming

G DATA Mobile Security beschermt u tijdens het mobiel surfen. De phishing-bescherming blokkeert onmiddellijk gemanipuleerde en neppagina's. Zo blijven uw online transacties veilig.

Signaal

U weet het zeker: uw iPad of iPhone moet ergens in uw woonkamer liggen. Maar waar? Schakel via het online platform van G DATA een luid alarm in – ook wanneer het apparaat op stil staat. Zo kunt u uw smartphone of tablet snel vinden.

Locatiebepaling

Sta uw coördinaten niet aan iedereen af: met G DATA Mobile Security vindt u uw iPhone of iPad gemakkelijk via internet, terwijl u beschermd blijft door de strikte Duitse gegevensbescherming.

QR-codescanner

Met de G DATA QR Code Scanner zijn QR-codes niet alleen praktisch, ze zijn ook veilig omdat de informatie die erin zit alleen wordt opgevraagd en gebruikt als de scanner ze heeft gecontroleerd en heeft bevestigd dat ze onschadelijk zijn.
G DATA AV Box

vanaf 29,95 €

lees meer
G DATA AV Mac Box

vanaf 39,95 €

lees meer
G DATA IS iOS Box

vanaf €

G DATA IS Android Box

vanaf 15,95 €

lees meer
G DATA IS Box

vanaf 39,95 €

G DATA TS Box

vanaf 49,95 €

lees meer
macOS
Realtime bescherming zonder prestatieverlies
Browserbescherming voor veilig surfen
Zet verdachte bestanden in quarantaine
Bescherming tegen Mac- en Windows-malware
Android
Bescherming tegen Android-virussen
Geïntegreerde browser met surf- en phishing-bescherming
Lokaliseer apparaten onmiddellijk dankzij locatiebepaling
App-beheer en wachtwoordbeveiliging
iOS
Geïntegreerde browser met surf- en phishing-bescherming
Lokaliseer apparaten onmiddellijk dankzij locatiebepaling
Houd het internetgebruik van uw kinderen in de gaten
Veilige QR-codescanner
Windows
Bescherming tegen virussen, ransomware en andere malware
Antispam en antiphishing
Bescherming bij online bankieren en winkelen
Krachtige firewall tegen aanvallen van hackers
Houd het internetgebruik van uw kinderen in de gaten
Versleutelde back-ups lokaal of extern opslaan
Nooit meer een wachtwoord vergeten dankzij wachtwoordbeheer
Toegangsbeheer blokkeert ongeautoriseerde apparaten
Verbeterde performance en beveiliging dankzij de geïntegreerde tuner

vanaf 29,95 €

lees meer

vanaf 39,95 €

lees meer

vanaf €

vanaf 15,95 €

lees meer

vanaf 39,95 €

vanaf 49,95 €

lees meer

Eén licentie, alles beschermd

Stel uw beveiligingsoplossing samen

Stel uw beveiligingsoplossing samen zodat deze het beste bij uw leven past. Combineer de bekroonde Antivirus-programma's van G DATA naar wens en bescherm al uw apparaten met slechts één licentie – of het nu een Windows-pc, Mac, Android-smartphone of iOS-tablet is.

Beheer uw apparaten eenvoudig

Uw gezin houdt van surfen, gamen en online winkelen? Het is ingewikkeld genoeg om alle wensen op elkaar af te stemmen.
Alle apparaten in het huishouden moeten worden beveiligd.

U hoeft niet in te leveren op bescherming: vanaf nu kunt u eenvoudig de beveiligingsoplossingen van alle gezinsleden via uw persoonlijke 'My G DATA'-account beheren. Heeft u een nieuwe tablet gekregen voor uw verjaardag? Geen probleem! Voeg snel en gemakkelijk nog een Mobile Security toe. Bovendien kunt u uw licentie op elk gewenst moment via 'My G DATA' verlengen.

Hoe wij uw weg door het web beschermen

Bij online bankieren en shoppen

De verbinding tussen uw bank en uw computer is normaal gesproken versleuteld. De ontsleuteling van de gegevensoverdracht gebeurt in uw browser: cybercriminelen kunnen zich in dit proces nestelen met behulp van banktrojanen. Zodra u een overschrijving uitvoert, manipuleren de aanvallers de verzonden gegevens. Uw geld komt dan niet bij de opgegeven ontvangers zoals een online shop terecht, maar op een andere rekening.
Onze virusscanner herkent banktrojanen aan de hand van hun kenmerken. Als deze malware al een eigen handtekening heeft, dan maakt Internet Security deze al bij het downloaden onschadelijk. Onze BankGuard-technologie* biedt bovendien bescherming tegen nog onbekende gevaren: de functie zorgt ervoor dat uw browser alleen gecontroleerde, veilige inhoud weergeeft.
"Onze beveiligingstechnologie werkt volledig handtekening-onafhankelijk en is ingebouwd in de browser."- Ralf Benzmüller, Executive Speaker G DATA SecurityLabs

Hoe doet BankGuard dat?

Manipulaties door banktrojanen gebeuren in bepaalde bestanden van het werkgeheugen. G DATA BankGuard herkent automatisch wanneer een infectiepoging plaatsvindt en vervangt het getroffen deel van het geheugen door een veilige kopie.

Terwijl u e-mails verstuurt en ontvangt

Naast de bestanden op uw harde schijf en op externe opslagapparaten, controleert onze virusscanner ook uw e-mails op schadelijke inhoud. Dit geldt voor alle berichten die u via het e-mailprogramma op uw computer verstuurt en ontvangt. Als de scanner niets vindt, wordt ook onze Anti-Spam-functie geactiveerd. De toepassing controleert de e-mail op functies die typisch zijn voor spam. Deze kenmerken worden gebruikt om een waarde te berekenen die de waarschijnlijkheid weergeeft dat het spam is.

Naast de afzonderlijke evaluatie vergelijkt de OutbreakShield technologie* de resultaten met een database op het internet - hier worden de patronen van virussen en spam-e-mails die massaal worden verzonden, verzameld.
Duitsers ontvangen 0 miljoen spammails per dag in 2017.(Bron: Statista 2018)
Dit stelt Internet Security in staat om de kloof te dichten die bestaat tussen het begin van een massamailing en de strijd daartegen in real time, met behulp van speciaal aangepaste handtekeningen.

Bij het surfen

De virusbewaker* controleert alle bestanden die van het internet afkomstig zijn. Al bij het downloaden blokkeert hij geïnfecteerde documenten, foto's en dergelijke. Zo vormen ook onopgemerkte downloads geen gevaar meer. Daarbij maakt Internet Security niet alleen gebruik van de elk uur bijgewerkte virushandtekeningen. Behalve de handtekeningscan werkt de software met een cloud-oplossing*: in dit online geheugen worden eigenschappen verzameld van actuele bestanden die schadelijke code bevatten. Deze eigenschappen worden met die van uw bestanden vergeleken – zo weet u snel of alles veilig is.
En hoe beschermt G DATA u tegen gevaarlijke websites?

In de cloud worden internetadressen verzameld. Als een URL in de database bekendstaat als verspreider van schadelijke inhoud, blokkeert onze browserbeveiliging de site.
"Twee van de meest voorkomende aanvallen van het net: phishingsites en drive-by infecties." (Bron: G DATA SecurityLabs)
 Wanneer cybercriminelen dus proberen om u met phishinglinks in de val te lokken, hoeft u niets te vrezen. Dat geldt trouwens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse posts en advertenties worden niet in de browser geopend.

Onafhankelijk van de cloud onderzoekt onze webbeveiliging alle gegevens die voor het oproepen van een website naar uw computer worden verzonden. Zo herkent deze gevaarlijke inhoud voordat u de site opent.

* alleen beschikbaar voor Windows

Device background left
Device background
Device background right

Onderscheidingen

Systeemvereisten

 • Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 (SP1): min. 2 GB RAM (32- & 64-bit), CPU met x86- of x64-architectuur
 • macOS 10.15 en hoger, 2 GB RAM
 • Android 5 en hoger
 • iOS 12.4 en hoger
 • voor de installatie en voor updates van de software en de virussignaturen is een internetverbinding vereist

 

G DATA AV Box

Nog meer veiligheid?

 

Maak uw digitale leven nog comfortabeler met G DATA Total Security. Naast de beste beveiliging van G DATA profiteert u van andere praktische functies zoals:

 

 • een wachtwoordbeheerder voor het gemakkelijk onthouden en genereren van wachtwoorden
 • automatische back-ups op lokale apparaten
 • toegangscontrole voor externe apparaten en verschillende gebruikersaccounts

 

 Meer over G DATA Total Security