Antivirus

Compromisloze, hoogwaardige bescherming van uw gegevens

Bescherming voor

1 jaar

2 jaar

Bespaar extra bij een langere looptijd
Alle prijzen zijn inclusief btw
 • 30 dagen
  geld-terug-garantie
 • 24/7
  klantenondersteuning
 • Software en ondersteuning
  "Made in Germany"

Innovatief

De beste beveiliging van G DATA voor Windows: Onze gloednieuwe technologieën DeepRay® en BEAST detecteren met kunstmatige intelligentie en gedragsanalyse vermomde en tot dusver onbekende malware.

Slim

Onze Next-Generation Technologieën herkennen al aan het gedrag van programma's of ze een aanval plannen. Je bent dus altijd een stap voor op hackers.

Compromisloos

Het maakt niet uit of u wordt aangevallen door afpersers, door veiligheidsinbreuken of door online bankieren: u bent veilig. Voelt goed, nietwaar?

Het beschermingsschild voor uw pc

Virusscanner

Vertrouw op de hoogste detectiecijfers dankzij parallel werkende technologieën.

Hoe werkt dit? 

Gedragscontrole

Beschermt u ook tegen onbekende malware. G DATA Antivirus herkent deze al aan de hand van verdacht gedrag.

Informatie over de gedragsanalyse 

E-mailcontrole

Scant inkomende e-mails en bijlagen op verdachte inhoud. Gevaren worden herkend nog voordat er iets gebeurt.

Exploitbeveiliging

Voorkomt dat criminelen misbruik maken van de veiligheidslekken in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-lezers op uw computer.

Zo werkt de Exploitbeveiliging 

G DATA BankGuard

Onze gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven – voor veilig online bankieren en winkelen.

Anti-Ransomware

Geen kans voor encryptietrojanen: wij voorkomen dat criminelen uw bestanden versleutelen.

Meer over onze technologie 

USB Keyboard Guard

Beschermt u tegen gemanipuleerde USB-apparaten die zich voordoen als toetsenbord, hoewel ze eruitzien als USB-sticks of externe vaste schijven.

Updatebeheer

Bepaal waar en wanneer uw pc updates downloadt. Zo voorkomt u extra kosten wanneer u bijvoorbeeld op een vreemd wifi-netwerk bent ingelogd.

G DATA AV Box

vanaf 29,95 €

G DATA IS Box

vanaf 39,95 €

lees meer
G DATA TS Box

vanaf 49,95 €

lees meer
Bescherming tegen online afpersersers en andere internetcriminelen
Volledige pc-prestaties met maximale beveiliging
Updates elk uur voor maximale bescherming
Uitstekende bescherming tegen virussen en andere malware
Bescherming tegen online bankieren en winkelen
Geen reclame e-mails en schadelijke links en bijlagen meer
Bescherming tegen beveiligingsproblemen in programma's
Automatische controle van USB-sticks
Eigen support tegen lokaal tarief 24u / 365 dagen per jaar
Aanvullende bescherming voor macOS-, Android- en iOS-apparaten
Sterke firewall tegen aanvallen van hackers
Houd het PC-gebruik van uw kinderen in de gaten
Automatische gegevensback-up
Versleutel back-ups en sla ze lokaal of extern op
Nooit meer een wachtwoord vergeten dankzij Password Manager
Toegangscontrole blokkeert onbevoegde apparaten

vanaf 29,95 €

vanaf 39,95 €

lees meer

vanaf 49,95 €

lees meer

De intelligente technologieën achter Antivirus

Doordachte virusscanner

Virusscanners werken met handtekeningen. Daarin leggen antivirus-experts de kenmerken van elke nieuwe schadelijke code vast. Aan de hand van dergelijke handtekeningen kan de scanner bestanden op uw computer als schadelijk herkennen.
Onze CloseGap-technologie vormt de kern van alle G DATA oplossingen voor Windows-computers. Twee scan engines werken perfect met elkaar samen om een maximale beveiliging te garanderen.
Gemiddeld nemen de experts van G DATA SecurityLabs elke 0 seconden een nieuwe kwaadaardige codevariant op.
(Bron: G DATA PC Malware Report H1/2018)
 Samen doorzoeken ze uw systeem op wijdverspreide malware en identificeren ze zelfs nieuwe of lokale bedreigingen. De intelligente technologieën vullen elkaar aan en worden ingezet waar het nodig is – zonder de snelheid van uw pc te beïnvloeden.

Gedraagt een bestand zich verdacht?

Niet alle malware die door cybercriminelen wordt verspreid, is bekend bij fabrikanten van antivirusoplossingen. Om deze malware op te sporen, werken we met proactieve technologieën. Onze Behavior Blocker herkent malware aan zijn gedrag.
"Gebruikers worden vandaag de dag alleen nog maar uitgebreid beschermd met proactieve technologieën." (Bron: G DATA PC Malware Report H1/2018)
Wat gebeurt er nadat u op een bestand heeft gedubbelklikt? Worden ongewenste processen gestart op de achtergrond? Onze gedragsanalyse blokkeert bijvoorbeeld onopgemerkte downloads voordat ze een gevaar worden.

Veiligheidslekken als toegangspoort

Naast phishingsites vinden de meeste aanvallen op het internet plaats via drive-by-infecties. Gemanipuleerde websites bespioneren eerst de configuratie van de computer op toepassingen die kunnen worden aangevallen, zoals add-ons in uw browser. Als daarbij een geschikt lek wordt ontdekt, wordt een passende exploit naar de computer verzonden. Net zoals bij gepersonaliseerde advertenties is die precies op maat gemaakt. De schadelijke code misbruikt het veiligheidslek om bijkomende malware te downloaden en uit te voeren – bijvoorbeeld ransomware of banktrojanen.
Wat doet G DATA hiertegen?

We bieden bescherming tegen exploits met een zelf ontwikkelde technologie. Belangrijk om te weten: in een programma worden veel kleine processen na elkaar uitgevoerd. Elk proces reageert op het voorgaande proces.
"Adobe's Flash plugin staat bekend als een chronisch beveiligingsprobleem."(Bron: G DATA PC Malware Report H1/2018)
 Exploits zijn gegevens die foute reacties in deze reeks processen veroorzaken. Het programma wordt dan anders uitgevoerd dan eigenlijk het geval zou moeten zijn. Om dat te herkennen, voert onze exploitbeveiliging geheugentests uit en controleert de duur van de afzonderlijke programmaprocessen. Zo wordt uw computer ook beschermd tegen nog onbekende exploits.

Geen kans voor afpersers

Ransomware is een soort malware en kan daarom worden herkend en geblokkeerd door virusscanners en gedragscontrole. Om nog specifieker op de activiteiten van ransomware te reageren, hebben we een volledig nieuwe methode ontwikkeld. G DATA Anti-Ransomware is een proactieve technologie – encryptietrojanen worden vroegtijdig herkend aan de hand van de kenmerken die typisch zijn voor dit type malware.
Voorbeelden: het uitschakelen van back-ups van het besturingssysteem, de versleuteling van opvallend veel bestanden in korte tijd of de wijziging van bestandsextensies (bijv. .docx in .locky).
Eén op de twee internetgebruikers is bang voor Ransomware.
 Dergelijke processen worden onmiddellijk onderbroken, zodat uw foto's, video's, documenten en e-mails niet versleuteld kunnen worden.

Veiligheid in online bankieren

G DATA antivirus biedt ook efficiënte bescherming voor uw online bankieren: onze gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen bijvoorbeeld bancaire Trojaanse paarden die geldovermakingen willen manipuleren.
0 % van alle ondervraagde internetgebruikers vindt internetbankieren vrij gevaarlijk.- Statista 2018
BankGuard detecteert mogelijke manipulaties en vervangt deze door het origineel. De virusbescherming identificeert en verwijdert vervolgens de malware.

Onderscheidingen

Systeemvereisten

 • Microsoft Windows 11 / 10 / 8.1 / 7 (SP1): min. 2 GB of RAM, CPU met x86- of x64-architectuur
 • Alle functies van de G DATA oplossingen worden op 32- en 64-bits systemen ondersteund
 • Voor de installatie van de software en voor de updates van virushandtekeningen en software is een internetverbinding vereist
G DATA AV Box

Nog meer veiligheid?

 

Veilig surfen op al uw apparaten? Geen probleem met G DATA Internet Security. Naast de beste beveiliging van G DATA voor Windows, Mac, Android en iOS profiteert u van andere praktische functies zoals:

 

 • een krachtige firewall tegen aanvallen van hackers
 • ouderlijk toezicht voor leeftijdsgeschikt gebruik van de pc
 • automatische back-up in de cloud

 

 Meer over G DATA Internet Security