G DATA Antivirus-Software
een vergelijking

Vind de G DATA antivirussoftware die aan uw behoeften beantwoordt

De beveiligingsoplossingen van G DATA bieden beveiliging op maat voor uw pc. U bepaalt zelf welke functies u belangrijk vindt. Maar welke oplossing u ook kiest, u hoeft zich geen zorgen te maken bij online bankieren en winkelen en geniet van de beste beveiliging voor uw e-mails en online identiteit, bijvoorbeeld in sociale netwerken.

AntivirusInternet SecurityTotal Security
Virusscanner
Gedragscontrole
E-mailcontrole
Exploitbeveiliging
G DATA BankGuard
Anti-Ransomware
USB Keyboard Guard
Updatebeheer
Firewall
Anti-Spam
Kinderbeveiliging
Back-up naar de cloud
Password Manager
Performance-tuner
Browser Cleaner
Gegevensversleuteling
Apparaatcontrole

vanaf 29,95 €

 meer informatie

vanaf 39,95 €

meer informatie

vanaf 49,95 €

meer informatie

BankGuard stopt spionagesoftware

Tegen het eind van de eerste helft van 2015 kon G DATA diefstal en misbruik voor een bedrag van meer dan 100 miljoen euro voorkomen. En dat bij meerdere tienduizenden aanvalspogingen per jaar.

Onze ontwikkelaars zijn de uitdaging aangegaan om uw rekeninggegevens al bij het openen van een website te beveiligen. Sinds 2011 maakt onze gepatenteerde BankGuard-technologie deel uit van de standaardfuncties van al onze beveiligingsoplossingen. Deze technologie herkent manipulatiepogingen automatisch en werkt onafhankelijk van virushandtekeningen.

Andere antivirussoftware daarentegen herkent nieuwe malware die het op online bankgegevens voorzien heeft veel te laat. Het duurt een tijd voordat analisten de kenmerken van een onbekende banktrojaan hebben vastgelegd. Pas dan worden deze in de virushandtekeningen opgenomen en via een update naar de gebruiker verzonden; pas dan herkent de software het gevaar. Malware gebruikt deze periode om aan te vallen, bv. wanneer de gebruiker de website van een bank opent.


Product eigenschappen G DATA Antivirus-Software

E-mail- en virusbeveiliging

Viruscontrole

Vertrouw op onze beste virusscanner. Onze experten bieden snel een oplossing tegen nieuwe malware. Geniet van optimale beveiliging dankzij de nieuwste technologieën.

Gedragscontrole

Bescherm uzelf tegen nog onbekende malware. De gedragscontrole van G DATA kan malware al herkennen aan de hand van verdacht gedrag.

Exploitbeveiliging

Veiligheidslekken komen vaak voor op plaatsen waar niemand ze verwacht. Ook in software die u dagelijks gebruikt. Met onze exploitbeveiliging voorkomt u dat hackers deze zwakke plekken misbruiken.

BankGuard

Zorg ervoor dat uw banktransacties en online shoppen veilig verlopen – met onze gepatenteerde BankGuard-technologie.

Firewall

De G DATA Firewall beschermt u. Bewaak alle inkomende en uitgaande verbindingen, opdat uw netwerk betrouwbaar beveiligd is tegen hackeraanvallen.

Browser Cleaner

Ruim uw computer grondig op: met onze Browser Cleaner verwijdert u vervelende toolbars en add-ons uit Internet Explorer, Firefox of Chrome.

E-mailcontrole

Scan inkomende e-mails op schadelijke bijlagen en verdachte inhoud. Zo voorkomt u gevaren nog voordat u een bericht opent. Kies voor nog meer veiligheid – zelfs voor met SSL versleutelde e-mails.

Antispam

Maak een eind aan de toevloed van spam: met G DATA Antispam filtert u vervelende spammails en gevaarlijke phishinglinks uit uw postvak.

NIEUW! Anti-Ransomware

Geen kans voor encrytpietrojanen: Internet Security voorkomt dat criminelen uw bestanden versleutelen.

Back-up en het gebruik

Codering

De safe voor uw computer: beveilig uw vertrouwelijke gegevens en bestanden met een wachtwoord. Zo kunt u alleen personen die u vertrouwt toegang geven.

GEOPTIMALISEERD! Veilige back-ups in de cloud

Maak back-ups met wachtwoordbeveiliging of maak automatisch back-ups van uw gegevens in de cloud (zoals Dropbox, via Google Drive of de Duitse provider DriveOnWeb)

Prestaties

Verwijder verouderde cache-invoer en andere overbodige gegevens. Zo verbetert u de prestaties van uw pc met slechts enkele klikken.

NIEUW! Passwordmanager

Geen spiekbriefjes meer: deze functie onthoudt uw wachtwoorden voor online shops, forums, uw e-mailaccount en nog veel meer. 

Kinderbeveiliging

Maak het internet veilig voor uw kinderen. Dankzij onze samenwerking met het veilige kinderplatform fragfinn.de is dat heel eenvoudig: selecteer de websites die geschikt zijn voor kinderen en blokkeer alles wat niet geschikt is voor kinderogen.

USB Keyboard Guard

Criminelen gebruiken vaak USB-sticks die zich voordoen als toetsenbord om uw computer te infecteren met malware. USB Keyboard Guard herkent dergelijke gecamoufleerde apparaten.

Updatebeheer

Software-updates zorgen al snel voor een hoog gegevensverbruik. Beslis zelf via welke netwerkverbindingen updates mogen worden geladen. Op die manier voorkomt u op een doeltreffende manier extra kosten voor mobiele gegevensverbindingen.

Toegangscontrole

Bepaal wie USB-sticks, branders, harde schijven en andere apparaten op uw pc mag gebruiken Met de toegangscontrole behoudt u de controle over alle USB-stations.

Systeemvereisten

  • Microsoft Windows 10 / 8.x / 7: min. 2 GB RAM
  • Alle functies van de G DATA oplossingen worden op 32- en 64-bits systemen ondersteund
  • Voor de installatie van de software en voor de updates van virushandtekeningen en software is een internetverbinding vereist