Version 2017


G DATA Internet Security

Geniet van de beste beveiliging

 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • 24/7 klantenondersteuning (tijdens kantooruren in het Nederlands)

Wat Internet Security beschermt

Uw geld

Onze browserbeveiliging zorgt ervoor dat enkel de onvervalste bankwebsite wordt geopend. Zodat niemand uw overschrijvingen kan manipuleren.

Uw bestanden

Maak versleutelde back-ups van uw foto's, documenten en andere bestanden en bewaar ze in de cloud.

Uw privacy

Spionageprogramma's krijgen geen kans: controleer wie of wat toegang krijgt tot uw pc en gegevens naar het internet verzendt.

De belangrijkste functies van Internet Security

 • Firewall

  Controleert alle inkomende en uitgaande verbindingen als bescherming tegen hackers en spionagesoftware – volledig automatisch of volgens uw eigen regels.

 • Back-up naar de cloudNieuw

  Sla uw versleutelde back-ups automatisch op in de cloud – bij Dropbox of Google Drive.

 • Anti-RansomwareNieuw

  Geen kans voor encrytpietrojanen: Internet Security voorkomt dat criminelen uw bestanden versleutelen.

 • G DATA BankGuard

  Onze gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven – voor veilig online bankieren en shoppen.

  De technologie erachter  
 • Antispam

  Blokkeert spam zoals reclame- en phishingmails en houdt uw digitale postvak schoon.

  Hoe werkt dit? 
 • Kinderbeveiliging

  Controleer het internetgebruik van uw kinderen: bepaal de gebruikstijden en laat uw kinderen uitlsuitend naar goedgekeurde sites surfen.

 • Virusscanner

  Vertrouw op de hoogste identificatiecijfers dankzij parallel werkende technologieën. U ontvangt elk uur nieuwe virushandtekeningen, voor de beste beveiliging tegen schadelijke software.

 • Exploitbeveiliging

  Voorkomt dat criminelen misbruik maken van de veiligheidslekken in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-lezers op uw computer.

Antivirus
Virusscanner
Gedragscontrole
E-mailcontrole
Exploitbeveiliging
G DATA BankGuard
Anti-Ransomware
USB Keyboard Guard
Updatebeheer
vanaf 29,95
lees meer
Internet Security<
Virusscanner
Gedragscontrole
E-mailcontrole
Exploitbeveiliging
G DATA BankGuard
Anti-Ransomware
USB Keyboard Guard
Updatebeheer
Firewall
Anti-Spam
Kinderbeveiliging
Back-up naar de cloud
vanaf 39,95
Total Security
Virusscanner
Gedragscontrole
E-mailcontrole
Exploitbeveiliging
G DATA BankGuard
Anti-Ransomware
USB Keyboard Guard
Updatebeheer
Firewall
Anti-Spam
Kinderbeveiliging
Back-up naar de cloud
Password Manager
Performance-tuner
Browser Cleaner
Gegevensversleuteling
Apparaatcontrole
vanaf 49,95
lees meer

Zo beschermen wij u op internet

Bij online bankieren en shoppen

De verbinding tussen uw bank en uw computer is normaal gesproken versleuteld. De ontsleuteling van de gegevensoverdracht gebeurt in uw browser: cybercriminelen kunnen zich in dit proces nestelen met behulp van banktrojanen. Zodra u een overschrijving uitvoert, manipuleren de aanvallers de verzonden gegevens. Uw geld komt dan niet bij de opgegeven ontvangers zoals een online shop terecht, maar op een andere rekening.
Onze virusscanner herkent banktrojanen aan de hand van hun kenmerken. Als deze malware al een eigen handtekening heeft, dan maakt Internet Security deze al bij het downloaden onschadelijk. Onze BankGuard-technologie biedt bovendien bescherming tegen nog onbekende gevaren: de functie zorgt ervoor dat uw browser alleen gecontroleerde, veilige inhoud weergeeft.
"Onze beveiligingstechnologie werkt volledig onafhankelijk van handtekeningen en vormt een vast onderdeel van de browser."– Ralf Benzmüller, hoofd van G DATA SecurityLabs

Hoe doet BankGuard dat?

Manipulaties door banktrojanen gebeuren in bepaalde bestanden van het werkgeheugen. G DATA BankGuard herkent automatisch wanneer een infectiepoging plaatsvindt en vervangt het getroffen deel van het geheugen door een veilige kopie.

Tijdens het ontvangen en verzenden van e-mails

Behalve de bestanden op uw vaste schijf en in uw externe geheugens controleert onze virusscanner ook uw e-mails op schadelijke inhoud. Dat geldt voor alle berichten die u via het e-mailprogramma op uw computer ontvangt en verzendt. Als de scanner niets vindt, dan wordt ook onze antispamfunctie actief. De toepassing controleert de e-mails op kenmerken die typisch voor spam zijn. Aan de hand van deze kenmerken wordt een waarde berekend, die de waarschijnlijkheid op spam weergeeft.
Bijna 0 miljoen spammailsper dag hebben Duitsers in 2015 ontvangen.
(Bron: Statista 2016)


Behalve de eigen inschatting vergelijkt de OutbreakShield-technologie de resultaten met een database op internet – hier worden de voorbeelden van massaal verzonden virussen en spammails bewaard. Zo sluit Internet Security in real-time het lek dat tussen het begin van een massamailing en zijn bestrijding door speciaal aangepaste handtekeningen bestaat.

Bij het surfen

De virusbewaker controleert alle bestanden die van het internet afkomstig zijn. Al bij het downloaden blokkeert hij geïnfecteerde documenten, foto's en dergelijke. Zo vormen ook onopgemerkte downloads geen gevaar meer. Daarbij maakt Internet Security niet alleen gebruik van de elk uur bijgewerkte virushandtekeningen. Behalve de handtekeningscan werkt de software met een cloud-oplossing: in dit online geheugen worden eigenschappen verzameld van actuele bestanden die schadelijke code bevatten. Deze eigenschappen worden met die van uw bestanden vergeleken – zo weet u snel of alles veilig is.
En hoe beschermt G DATA u tegen gevaarlijke websites?

In de cloud worden internetadressen verzameld. Als een URL in de database bekendstaat als verspreider van schadelijke inhoud, blokkeert onze browserbeveiliging de site.
"Twee van de meest voorkomende aanvallen vanaf internet: phishingsites en drive-by-infecties." – G DATA PC Malware Report H2/2015
 Wanneer cybercriminelen dus proberen om u met phishinglinks in de val te lokken, hoeft u niets te vrezen. Dat geldt trouwens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse posts en advertenties worden niet in de browser geopend.

Onafhankelijk van de cloud onderzoekt onze webbeveiliging alle gegevens die voor het oproepen van een website naar uw computer worden verzonden. Zo herkent deze gevaarlijke inhoud voordat u de site opent.

Onderscheidingen

Systeemvereisten

 • Microsoft Windows 10 / 8.x / 7: min. 2 GB RAM
 • Alle functies van de G DATA oplossingen worden op 32- en 64-bits systemen ondersteund
 • Voor de installatie van de software en voor de updates van virushandtekeningen en software is een internetverbinding vereist

Uitgebreide realtimebeveiliging tegen virussen, trojanen en andere malware voor uw Mac OS X

G DATA Antivirus voor Mac

 

Beveiliging voor uw mobiele apparaat – ook onderweg de beste bescherming

G DATA Mobile Internet Security voor Android