Overal veilig

met G DATA en mobiel VPN

Mobile Internet Security

Virusbeveiliging
Verloren apparaten zoeken
Diefstalbeveiliging

vanaf € 15,95 Nu kopen

Mobile Internet Security plus VPN

Met de VPN-module van G DATA kunt u veilig verbinding maken met openbare netwerken.

vanaf € 39,95 Nu kopen

Beschermd in openbare netwerken

Gratis wifi hoort bij uw kop koffie zoals melkschuim bij uw cappuccino. In de koffiezaak, de hotelkamer of op de luchthaven: wifi is overal. Beveilig uw gegevens in openbare netwerken en zorg ervoor dat criminelen niet kunnen meelezen. Met de VPN-module blijven uw e-mails, banktransacties en surfgedrag geheim. Geniet van meer beveiliging, zowel thuis als onderweg. De VPN-module comprimeert bovendien uw dataverkeer, zodat u uw datalimiet niet overschrijdt. Een slimme oplossing voor iedereen die graag online is, waar dan ook.

Malware-scanner

Onze doeltreffende malware-scanner identificeert malware en verwijdert deze onmiddellijk. De malware-scanner met cloud-verbinding ontzegt cybercriminelen de toegang tot uw apparaat.

App-beheer

Het app-beheer van G DATA analyseert de machtigingen van uw geïnstalleerde apps. Als een app machtigingen vraagt die niets te maken hebben met zijn functie, krijgt u een waarschuwing. U kunt ook een wachtwoord instellen voor bepaalde apps, zodat deze enkel starten wanneer u dat wenst.

Veilige contacten

Met G DATA Mobile Internet Security installeert u een douane op uw smartphone: blokkeer vervelende oproepen en sms-berichten op uw Android-apparaten. U kunt ook een lijst instellen met toegestane belangrijke contacten die wel contact met u mogen opnemen.

VPN-module

Versleutel en comprimeer uw gegevens voor de bescherming van uw privacy en beperking van uw dataverbruik. Activeer de VPN-module in uw Mobile Internet Security-app of koop G DATA Mobile Internet Security Plus met geïntegreerde VPN-module.*

* De module maakt deel uit van G DATA Mobile Internet Security Plus en kan ook worden toegevoegd aan G DATA Mobile Internet Security. De VPN-module van G DATA is binnenkort verkrijgbaar.

Oude besturingssystemen

95 % van alle Android-gebruikers gebruiken een verouderd besturingssysteem op hun smartphone of tablet. Momenteel gebruikt 74 %* van alle smartphones en tablets in Nederland Android.
*Bron: Kantar, april 2016

Nieuwe Android-malware

In 2016 hebben de G DATA beveiligingsexperts 3.246.284 kwaadaardige Android-apps gevonden. Zij verwachten dat er in 2017 in totaal 3,5 miljoen nieuwe schadelijke apps bij zullen komen.

Onzichtbaar op internet met G DATA VPN

  • In tegenstelling tot freemium-oplossingen, kunt u de VPN-module van G DATA gebruiken zonder verkeerslimiet.
  • Selecteer de automatische verbinding of kies handmatig tussen verschillende servers.
  • We beschikken over VPN-servers in 32 landen, waaronder de VS, Zuid-Afrika en Japan.
  • Om uw datavolume te beperken, comprimeert de VPN-module http-verbindingen. Met een druk op een knop worden uw dataverbindingen zo licht als een veertje.
  • Ook op het vlak van batterijverbruik is G DATA VPN een lichtgewicht. Het biedt eenvoudig bescherming in alle netwerken, van GPRS tot LTE.

Kindvriendelijke
browser

Installeer een expert op uw smartphone of tablet: met G DATA Mobile Internet Security Plus installeert u een kindvriendelijke browser op uw mobiel apparaat. In samenwerking met sociaal pedagogen en psychologen hebben we een lijst met veilige websites samengesteld. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om ongeschikte websites te blokkeren. U kunt de lijst aan uw wensen aanpassen en uw kinderen kunnen internet ontdekken in een veilige en beschermde omgeving.

Houd uw mobiele
apparaten onder controle

Als u uw smartphone of tablet verliest, helpt G DATA Mobile Internet Security u het apparaat snel terug te vinden. Lokaliseer uw smartphone of tablet via het online platform van G DATA. Met enkele klikken weet u of uw smartphone in uw broekzak zit of nog op kantoor ligt. Voordat de batterij leeg is, verzendt de app van G DATA nog een laatste keer de locatie van uw apparaat, zodat u het nog kunt vinden wanneer het is uitgeschakeld. G DATA volgt de strenge Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming en zorgt ervoor dat uw gegevens en coördinaten veilig zijn.

Lokalisatie

Via het online platform van G DATA kunt u uw smartphone of tablet lokaliseren.

Signaal

Lokaliseer een verloren of gestolen apparaat via het G DATA Action Center. Activeer een SIM-lock als iemand uw SIM-kaart probeert te vervangen. Om uw berichten en foto's te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, kunt u uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Diefstalbeveiliging

Activeer een alarmsignaal zodat u een verloren smartphone kunt terugvinden, zelfs wanneer de stille modus op het apparaat is ingeschakeld.

Timer

U kunt ook een tijdsduur instellen dat uw kinderen het Android-apparaat kunnen gebruiken. Na afloop van de tijdsduur wordt de smartphone of tablet automatisch uitgeschakeld.

Onderscheidingen

  • AV Comparatives
  • AV Test

De mobiele virusscanner

Houd virussen, spyware en malware weg. Met G DATA Mobile Internet Security beschikt u over een complete beveiligingsoplossing voor uw smartphone of tablet. Beveilig uw mobiele apparaat zoals uw desktopcomputer en bescherm uzelf tegen malware en gevaarlijke websites.

Nederlandstalige support

Bij vragen of problemen staat ons Nederlandstalig support team voor u klaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30. Buiten die uren kan u ons ook bereiken, maar dan is de support in het Engels.

Systeemvereisten

G DATA Mobile Internet Security is verkrijgbaar voor Android-apparaten met Android 4.0 of hoger.