G DATA 
Internet Security Android

Bescherm uw mobiele leven tegen virussen, schadelijke apps en gegevensdiefstal

Product Boxshot
G DATA Internet Security Android
30 dagen geld-terug-garantie
12345
apparaten
12
Jaar
incl. btw
30 dagen
geld-terug-garantie
24/7 klantenondersteuning
(tijdens kantooruren in NL)

Beveiliging om mee te nemen

Op café, tijdens een weekendje uit of in een hotel: uw smartphone en tablet heeft u altijd mee - en dus ook uw persoonlijke gegevens. Daarom is het zo belangrijk dat ook uw mobiele begeleider beschermd is tegen malware. G DATA Internet Security Android beveiligt uw smartphones en tablets net zo grondig als u dat van uw pc gewoon bent. En biedt daarenboven nog vele nuttige bijkomende functies: als bijvoorbeeld uw toestel verloren of gestolen raakt, dan kan u op elk moment alle daarop opgeslagen gegevens op afstand wissen.

Malware-scanner

Onze doeltreffende malware-scanner identificeert malware en verwijdert deze onmiddellijk. De malware-scanner met cloud-verbinding ontzegt cybercriminelen de toegang tot uw apparaat.

App-beheer

Het app-beheer van G DATA analyseert de machtigingen van uw geïnstalleerde apps. Als een app machtigingen vraagt die niets te maken hebben met zijn functie, krijgt u een waarschuwing. U kunt ook een wachtwoord instellen voor bepaalde apps, zodat deze enkel starten wanneer u dat wenst.

Onderscheidingen

  • AV Comparatives

Kindvriendelijke
browser

Installeer een expert op uw smartphone of tablet: met G DATA Internet Security Android installeert u een kindvriendelijke browser op uw mobiel apparaat. In samenwerking met sociaal pedagogen en psychologen hebben we een lijst met veilige websites samengesteld. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om ongeschikte websites te blokkeren. U kunt de lijst aan uw wensen aanpassen en uw kinderen kunnen internet ontdekken in een veilige en beschermde omgeving.

Houd uw mobiele
apparaten onder controle

Als u uw smartphone of tablet verliest, helpt onze Internet Security Android u het apparaat snel terug te vinden. Lokaliseer uw smartphone of tablet via het online platform van G DATA. Met enkele klikken weet u of uw smartphone in uw broekzak zit of nog op kantoor ligt. Voordat de batterij leeg is, verzendt de app van G DATA nog een laatste keer de locatie van uw apparaat, zodat u het nog kunt vinden wanneer het is uitgeschakeld. G DATA volgt de strenge Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming en zorgt ervoor dat uw gegevens en coördinaten veilig zijn.

Lokalisatie

Via het online platform van G DATA kunt u uw smartphone of tablet lokaliseren.

Signaal

Lokaliseer een verloren of gestolen apparaat via het G DATA Action Center. Activeer een SIM-lock als iemand uw SIM-kaart probeert te vervangen. Om uw berichten en foto's te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, kunt u uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Diefstalbeveiliging

Activeer een alarmsignaal zodat u een verloren smartphone kunt terugvinden, zelfs wanneer de stille modus op het apparaat is ingeschakeld.

Timer

U kunt ook een tijdsduur instellen dat uw kinderen het Android-apparaat kunnen gebruiken. Na afloop van de tijdsduur wordt de smartphone of tablet automatisch uitgeschakeld.

De mobiele virusscanner

Houd virussen, spyware en malware weg. Met G DATA Internet Security Android beschikt u over een complete beveiligingsoplossing voor uw smartphone of tablet. Beveilig uw mobiele apparaat zoals uw desktopcomputer en bescherm uzelf tegen malware en gevaarlijke websites.

Service en systeemvereisten

Nederlandstalige support

Bij vragen of problemen staat ons Nederlandstalig support team voor u klaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30. Buiten die uren kan u ons ook bereiken, maar dan is de support in het Engels.

Systeemvereisten

G DATA Internet Security Android is verkrijgbaar voor Android-apparaten met Android 4.1 of hoger.