Nieuws uit 16. februari 2010

G Data Benelux breidt team uit met Security Evangelist Eddy Willems

Vanaf vandaag heeft G Data er een nieuw teamlid bij: de Security Evangelist Eddy Willems. Hij zal zijn tijd verdelen over het Benelux-team en het G Data SecurityLab in Bochum, Duitsland.

De Belgische Willems is al twee decennia actief op het gebied van IT security. In die tijd heeft hij gewerkt voor invloedrijke instituten, zoals EICAR, waarvan hij mede-oprichter en directeur pers en informatie is, verschillende CERT-instellingen en de organisatie achter de Wildlist, als ook bij commerciële ondernemingen, zoals NOXS en Kaspersky Labs Benelux. 

Bij G Data zal Eddy Willems als Security Evangelist de link vormen tussen de technische complexiteit van IT security en de gebruiker. Hij is verantwoordelijk voor een heldere communicatie van het G Data SecurityLab naar de security community, pers, distributeurs, resellers en eindgebruikers. In de praktijk komt dit onder andere neer op het organiseren van trainingen over de producten, malware en veiligheid, het spreken op conferenties en het adviseren van instellingen en bedrijven over IT security.

Eddy Willems zegt: “G Data is een professioneel en dynamisch bedrijf met hoge standaarden waar men zich focust op een range van topproducten waarbij perfect resultaat en eenvoudigheid hand in hand gaan. Dat is wat mij betreft een uitzondering in de security-wereld en dit is iets wat we -gezien de recente explosie van bedreigingen- meer dan ooit nodig zullen hebben. Mijn doel is om, samen met mijn collega's, te bouwen aan de zichtbaarheid van het bedrijf in de Benelux en in de hele wereld door G Data te vertegenwoordigen in allerlei nationale en internationale security-organisaties, bij events en op conferenties.”

Jan Van Haver, Country Manager Benelux van G Data: “Eddy Willems is een goede aanwinst voor G Data. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst en weet als geen ander ingewikkelde technische materie te vertalen naar gewone mensentaal. Bovendien heeft hij een goed gevoel voor humor. Ik kijk dus erg uit naar onze samenwerking”.

Nieuws uit 16. februari 2010