Nieuws uit 17. maart 2022

The Rent Company en G DATA CyberDefense verlengen samenwerking

Naast het voortgezet onderwijs gaan beide bedrijven nu ook het basis- en hoger onderwijs bedienen

G DATA CyberDefense, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, en The Rent Company vooraanstaand aanbieder op het gebied van full-service laptops en ICT-diensten voor het onderwijs in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, kondigen vandaag aan dat ze hun samenwerking hebben verlengd. Dankzij de samenwerking kunnen de klanten van The Rent Company hun apparaten voor een zeer aantrekkelijk tarief beveiligen met G DATA Internet Security software. Dit aantrekkelijke aanbod is vanaf nu niet alleen beschikbaar voor het voortgezet onderwijs, maar ook voor het basis- en hoger onderwijs.

De oplossingen van G DATA CyberDefense beschermen apparaten van leerlingen, docenten en medewerkers tegen cybercriminelen, zonder in te boeten op snelheid. Bovendien bieden de oplossingen intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse, Artificial Intelligence en exploitbeveiliging om kwaadaardige processen nauwkeuriger te herkennen en te stoppen. Volgens beide bedrijven is het belangrijk dat leerlingen digitaal goed beschermd zijn. The Rent Company ziet dat leerlingen in de leeftijd vanaf 10 jaar oud steeds vaker hun eigen laptop of tablet krijgen. Het bedrijf biedt leerlingen tijdens hun hele onderwijsloopbaan een goed passend, betaalbaar én veilig apparaat aan.

Jihane Abid

Al op jonge leeftijd maken kinderen gebruik van allerlei apparaten op school. Het is daarom belangrijk dat scholen een duurzame en veilige digitale onderwijsomgeving creëren voor hun leerlingen en personeel. Dankzij onze samenwerking met The Rent Company kunnen scholen een veilig en betaalbaar alternatief bieden. Door samen te werken met The Rent Company krijgen klanten de juiste handvatten om risico’s te minimaliseren.

Jihane Abid

International Sales Manager bij G DATA CyberDefense

Willem van de Kerkhof

Een veilige lesomgeving is cruciaal voor goed onderwijs, dat geldt ook voor digitaal onderwijs. Veel ouders, verzorgers en studenten denken dat digitale beveiliging alleen over antivirus gaat, maar een goede oplossing bevat veel meer. Denk hierbij aan malware detectie, browserbeveiliging en functies als parental control (inclusief screentime) voor de jongere leerlingen. Bovendien hebben we de G DATA software voor een aantrekkelijk tarief gebundeld met ons Easy4u zekerheidspakket voor laptops. Ouders vinden het makkelijk alles rondom de schoollaptop in één keer goed te regelen. Veiligheid hoort daar natuurlijk bij, maar wij bieden met Easy4u ook gemak en zekerheid. Daarnaast blijft G DATA zijn producten door ontwikkelen en komen ze altijd goed uit onafhankelijke testen. Daarom hebben we onze internationale samenwerking met overtuiging verlengd.

Willem van de Kerkhof

Directeur innovatie bij The Rent Company.

Media:

Nieuws uit 17. maart 2022

Contact

G DATA België
Dirk Cools
Country Manager

‘t Hofveld 6 B4
1702 Groot-Bijgaarden
België

E-mail: dirk.cools@remove-this.gdata.be

 

G DATA Nederland
Ruud van Lieshout
Senior PR Consultant & Founder

Telefoonnummer: +31 (0)6 100 55 351
E-mail: ruud@remove-this.cementcommunications.com