Mobile Device Management

Alle mobiele endpoints binnen uw organisatie gebruiksvriendelijk beveiligen

Veilig browsen en real-time bescherming voor alle Android- en iOS-apparaten

Betrouwbare filterfunctie voor apps, oproepen en multimedia-inhoud

Diefstalbeveiliging beveiligt uw bedrijfsgegevens

G DATA Mobile Device Management

Wat is Mobile Device Management?

Met Mobile Device Management (MDM) krijgen u en uw IT-managers de controle over de mobiele apparaten in uw IT-landschap weer terug. Onze MDM-oplossing biedt intelligente gecentraliseerde functies, inclusief antivirus en anti-diefstal. Zo kan uw IT-afdeling uw mobiele apparaten op iOS en Android effectief en veilig beheren, in overeenstemming met uw beleid voor gegevensbescherming. 

Het belang van een oplossing voor Mobile Device Management

Smartphones en tablets worden steeds vaker gebruikt voor veiligheidskritische taken – zowel privé als in bedrijven. Als deze apparaten niet voldoende beschermd zijn, vormen ze dan ook een groot risico voor de IT-veiligheid van uw bedrijf. De experts van G DATA hebben in 2019 bijna 4,2 miljoen nieuwe gevallen van Android-malware vastgesteld – en dat aantal stijgt. Onze MDM-oplossing beschermt uw bedrijf tegen dit gevaar en biedt extra functies die het voor u gemakkelijker maken om alle mobiele apparaten binnen uw organisatie te beheren. De Mobile Device Management software van G DATA verhoogt de veiligheid in uw bedrijf en is bovendien in overeenstemming met de Europese Alemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

8 seconden

duurt het, voordat G DATA een nieuwe geïnfecteerde smartphone-app ontdekt die uw zakelijke IT-systeem via een mobiel apparaat kan aanvallen.*

4,36 miljoen euro

bedragen de gemiddelde totale kosten van een gegevenslek in een Duits bedrijf.**

220.000 euro

zijn de gemiddelde extra kosten van één enkel datalek bij gebruik van onbeschermde mobiele apparaten in Duitse bedrijven.**

 

*Bron: G DATA CyberDefense AG
**Bron: “Cost of a Data Breach Report 2019”, Ponemon Institute

Wat Mobile Device Management kan doen voor uw bedrijf

Real-time bescherming & antivirus-engine

De internetbescherming bewaakt op Android-apparaten alle activiteiten in de browser. Gedownloade apps worden gecontroleerd op schadelijke componenten en op afroep kan het complete apparaat worden gescand op virussen.

Diefstalbeveiliging

In het geval dat een Android toestel kwijtraakt, kunt u verschillende noodmaatregelen nemen. U kunt de locatiefunctie gebruiken om het terug te vinden, of op afstand alle bestaande gegevens te wissen.

 

Filter voor contacten en apps

Het telefoonboek van uw bedrijf kan worden gebruikt om contacten te beheren. Op basis hiervan maakt u vervolgens gerichte bel- en sms-filters aan. Dankzij app-filters kan het gebruik van zowel apps als multimedia-inhoud worden beperkt.

Centraal dashboard

U kunt mobiele apparaten net als alle andere clients centraal beheren via het overzichtelijke dashboard. Gebruik de handige weergave in boomstructuur, waarmee u individuele toegangsrechten en profielen kunt toewijzen aan mobiele apparaten.

AV TEST 02/2020
AV Comparatives 2019
AV Comparatives Android

Casestudy

Zo werken onze klanten succesvol met G DATA

Mobile Device Management op school

“Ons netwerk is aantoonbaar beter beschermd. We hebben onze BYOD-problemen opgelost en kunnen rekenen op goede ondersteuning per e-mail, telefoon of Skype”

- Raymond Bernaert, IT-beheerder bij ROC Kop van Noord-Holland

 6000 Studenten. 6000 apparaten voor thuisgebruik en een beveiligd netwerk met G DATA. Zo helpt de uitstekende malwaredetectie van G DATA scholen in Nederland om netwerken te beschermen wanneer leerlingen hun eigen mobiele apparaten gebruiken.

Lees de casestudy

Free support 24/7

24/7 ondersteuning

De service en ondersteuning bevinden zich in Bochum – direct naast de softwareontwikkeling. U kunt onze experts op elk gewenst moment bereiken via telefoon of e-mail, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Verhoog de veiligheid van uw bedrijf nu met de oplossing voor Mobile Device Management van G DATA.

Volledige bescherming voor bedrijven

Mobile Device Management maakt deel uit van elke zakelijke oplossing voor Endpoint Security van G DATA Business

Welke zakelijke oplossing voor Endpoint Security van G DATA u ook kiest, onze uitgebreide Mobile Device Management (MDM) software is zonder extra kosten inbegrepen. Bescherm uw bedrijfsgegevens tegen ongeoorloofde toegang vanuit externe bronnen.

Nu gratis testen       Meer over G DATA Endpoint Security