Sterke cyberverdediging voor sterke bedrijven.

Endpoint Security-oplossingen

Bescherm alle eindpunten in uw netwerk met de G DATA Business-oplossingen Antivirus, Client Security of Endpoint Protection.

Componenten & optionele modules

Managed Endpoint Security

Bescherm uw klanten als een managed service partner - flexibel via de cloud.

Technische informatie

Systeemvereisten, handleidingen en brochures bieden u alle informatie in één oogopslag.

Security Awareness Training

Verhoog het IT Security-bewustzijn van uw medewerkers.

Klanten

Logo SecurITy made in GermanyLogo TeleTrustTLogo LSECLogo German Competence Centre against Cybercrime e.V.Logo Allianz für Cyber-Security

Waarom onze klanten vertrouwen op producten en services van G DATA Business

Maximale bescherming

We beschermen u overal waar dat nodig is: van preventie en detectie tot verdediging. Ultramoderne Endpoint Protection, Security Services en baanbrekende AI-technologieën zoals DeepRay® zorgen ervoor dat u volledig kunt vertrouwen op uw digitale beveiliging.

IT-beveiliging 'Made in Germany'

Als Duits bedrijf houden wij ons aan de strenge Duitse wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Getest en bekroond

We krijgen regelmatig uitstekende beoordelingen van onafhankelijke testinstituten.

Free support 24/7

Nederlandstalige support

Bij vragen of problemen staat ons Nederlandstalig support team voor u klaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u. Buiten die uren kan u ons ook bereiken, maar dan is de support in het Engels.

Digitale beveiliging voor iedereen

Bedrijven en organisaties in elke sector en van elke grootte vinden in G DATA een betrouwbare partner.
Voor IT-beveiliging die exact voorziet in hun behoeften.

Betrouwbare bescherming kan ook eenvoudig en tijdbesparend zijn: onze oplossingen kunnen gemakkelijk worden geconfigureerd en zijn intuïtief in het gebruik, ongeacht de IT-ervaring van uw medewerkers. Voor al uw vragen is onze gratis ondersteuning, gevestigd in Duitsland, 24 uur per dag beschikbaar. Met G DATA Managed Endpoint Security kunt u ook uw volledige IT-beveiliging voordelig uitbesteden aan onze experts.

Groeiende bedrijven staan voor de uitdaging hun steeds complexere IT-infrastructuur adequaat te beschermen. G DATA maakt het u gemakkelijk: met snel schaalbare oplossingen die u direct kunt uitbreiden naar nieuwe apparaten, met kwetsbaarheidsanalyses die met weinig moeite uw grootste beveiligingslekken blootleggen, en met Awareness Trainingen die uw medewerkers trainen in veilig online gedrag.

Grote bedrijven krijgen bij G DATA alles in één: betrouwbare eindpuntbeveiliging in combinatie met Awareness Trainingen en zeer gespecialiseerde services. Onze IT-beveiligingsspecialisten adviseren u over hoe u uw veerkracht kunt vergroten, stellen uw IT op de proef met penetratietests en ontwikkelen softwareoplossingen op maat. Ons IT-noodhulpteam biedt in kritieke situaties snelle en onmiddellijke ondersteuning.

Bijzonder gunstige voorwaarden voor onderwijsinstellingen en de publieke sector maken IT-beveiliging betaalbaar. Tegelijkertijd zijn onze oplossingen eenvoudig te configureren en intuïtief te gebruiken. Als u vragen hebt, is onze gratis ondersteuning 24 uur per dag bereikbaar. Als traditioneel Duits bedrijf in het Ruhrgebied beantwoorden wij aan de strenge Duitse wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.

G DATA Cyber Defense – voor uw veilige digitale toekomst

Digitalisering maakt ons werk sneller en efficiënter. Maar digitale processen maken ons ook kwetsbaarder voor cyberaanvallen – wat de voordelen ervan weer teniet kan doen. Met totaaloplossingen in de vorm van producten voor cyberverdediging, services, individuele concepten en digitale strategieën verdedigt G DATA bedrijven wereldwijd tegen cybercriminaliteit, zodat ze in staat zijn alle voordelen van de digitale wereld uit te buiten en volledig beveiligd in een succesvolle toekomst kunnen stappen.